top of page

Tukimuuri Oy on pirkanmaalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka rekrytoi ammattilaisia monille eri toimialoille. Visiomme on olla tukimuuri sekä työntekijöillemme, että asiakkaillemme. Haluamme ratkaista henkilöstöresurssien ongelmia yhdessä asiakkaidemme tukena. Työntekijöille haluamme olla paras työnantaja sekä tukea urapolulla työntekijöitämme. 

Etsimme nyt motivoitunutta isännöitsijää Turkuun
ISÄNNÖITSIJÄ

Oletko isännöintialan aloitteleva ammattilainen tai pitkän työuran tehnyt isännöitsijä? Olet luotettava, pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja hallitset aikataulusi kiireen keskellä. Olet kehittämismyönteinen ja haluat palvella asiakkaitasi hyvin.

Etsimme nyt motivoitunutta isännöitsijää Turkuun. Toivomme Sinulla olevan työkokemusta vähintään vuoden. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (tekninen tai kaupallinen ja alan ammattitutkinto IAT, ITS tai AIT).

 

Kuuntelemme myös millaisen työn ja työyhteisön Sinä haluat. Kannattaa siis lähettää hakemus ja ansioluettelosi, vaikka tämä työ ei olisi juuri sitä mitä haluat! Haluamme kehittää työntekijöidemme urapolkua ja olla vastuullinen tukimuuri työntekijöillemme. Lähetäthän meille hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, koska paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

.

Hae oheisesta linkistä otsikolla ”Isännöitsijä, Tukimuuri Oy, Turku”

bottom of page